Gode rutiner der er gode for din hud. 

En god morgen og aften rutine, er at få renset ansigtet i gode renseprodukter.  Når du renser dit ansigt med gode renseprodukter renser du skidt, snavs og makeup af og forbereder derved huden til en god hudpleje. Renseprodukter består bla. af en god rens og en fugtgivende skintonic. Skintonic er vigtig, da den går ind og laver sammentrækninger af porerne, så du ikke får skidt og snavs ind, den fjerner også kalken, der er i vandet, og som er skidt for huden.

En rigtig god rutine er også at bruge serum under sin dagcreme. En serum kan man betragte som “ en undertrøje” til sin dag/natcreme. Den arbejder dybere ned i hudlagene og tager derfor de aktive ingredienser for dag/natcreme med sig ned. I de perioder, hvor din hud er ekstra tør, primært om vinteren, anbefales det at bruge en fugtmaske om natten, ca 2-3 gange om ugen.

Udstråling er In.  De fleste ønsker en hud der ser sund og frisk ud. Derfor anbefalers det at bruge 1.min maske et par gange om ugen.

For at beskytte og pleje vipperne anbefales det at bruge en vippe maximaizer serum, før påføring af mascara. Ud over at pleje og beskytte får du også mere fylde til vipperne.

Indlæg indset af Janni Lindgaard, Counter manager.

leave a Comment