Negle AalborgNegle Aalborg – Gelé negle, Acrylic, Gel polish og Pedicure

Hos YOUNGLOOK har du mulighed for at blive forkælet ud over alle grænser. Vores salon ligger centralt i hjertet af Aalborg, så du nemt kan finde vej hen til os. Vi er din udbyder af gelenegle Aalborg og er altid klar til at rådgive dig om dit valg. 

Drømmer du om at få lavet de fineste negle? Uanset om du ønsker gele negle, gel polish, babyboomer negle, eller pedicure , så har du muligheden hos os. Vores dygtige og højt uddannede negleteknikkere står altid klar til at hjælpe dig.
Weight loss diet bodybuilding example order stan max making diet pills work bodybuilding – diet pills can cause strokes.

Er du i tvivl om hvilket look der passer dig og hvad du skal vælge? Du er mere end velkommen til at spørge vores negleteknikkere til råds.

Dit negle look

Hos YOUNGLOOK kan du vælge mellem et naturligt look, franske negle, babyboomer eller et colour look. Du kan både få gelé negle i naturlig længe og forlængelse af negle. Er du i tvivl om hvilket look passer bedst til dine nye gele negle, så er vores dygtige negleteknikere klar med godt råd og vejledning. 

Vi tilbyder flere forskellige behandlinger af dine negle

Ud over gelé negle tilbyder vi også acrylic, gelpolish og pedicure. Vi er klart at forlæse både dine hænder og fødder. Vi benytter gelé fra det Italienske mærke Clarissa, som er et af de førende mærker i Europa.

Pedicure Aalborg

Vi behandler både dine negle på hænderne og fødderne. Ønsker du at forkæle dig selv eller en du kender med en spa pedicure, så er vores negleteknikere klar til servicere dig. Du kan naturligvis også få gelé negle, bebyboomer negle, gel polish eller en af vores andre typer negle i forbindelse med din pedicure. 

Gelé negle Aalborg

Ønsker du forkælelse til dine negle i Aalborg, så er vi klar. Ud over gelé negle tilbyder vi også acrylic, gelpolish og pedicure. Vi benytter gelé fra det Italienske mærke Clarissa, som er et af de førende mærker i Europa. 

Book tid til behandling af dine negle Aalborg

Du kan se vores priser og booke tid til den ønskede behandling på booking

 

 


[]