Pedicure

Skønne fødder med pedicure i Aalborg

Oplev den rene selvforkælelse med en pedicure hos vores klinik i Aalborg. Vores dygtige personale står klar til at give dig den ultimative selvforkælelse. Få fjernet den hårde hud, plejet neglene og fjernet neglebånd, hvorefter behandlingen afsluttes med påføring af neglelak. Vi tilbyder 3 typer af behandling, samt en kombination af gelenegle på fingerne og pedicure. Læs mere herunder eller book din behandling.

Pedicure Aalborg

Neglelak til pedicure

Luksus pedicure i Aalborg

 

Behandling 1: Pedicure

Lad vores dygtige negleteknikere forkæle dine fødder med en pedicure. En almindelig behandling starter med et fodbad. Derefter får du fjernet neglebånd, dine negle klippes og files i den ønskede form. Afslutningsvis påføres shellac i lige den farve som du ønsker. 

Behandling 2: Luksus pedicure

Trænger dine fødder til en ekstra forkælelse, kan du få vores luksus pedicure. Når du får en luksus pedicure hos os, starter vi din behandling med et afslappende fodbad i saltvand, hvor dine fødder skrubbes let. Herefter påfører vi en fodmaske, som skal sidde på fødderne i 10 minutter. Dernæst fjernes neglebånd og dine negle formes i den ønskede form. Du får derefter påført gelpolish i den farve som du ønsker. Behandlingen afsluttes med en lækker fodcreme. Under behandlingen vil du sidde i være skønne stole, som har god støtte til ryggen og mulighed for nakkemassage. 

Behandling 3: Luksus pedicure inkl. fjernelse af hård hud

Tag plads i vores stole, som har fantastisk rygstøtte og mulighed for nakkemassage. Denne luksus pedicure starter med et dejlig fodbad i saltvand, hvor der virkelig fokuseres på fjernelsen af den hårde hud. Dine fødder skrubbes herefter med en frisk suger scrub, hvorefter der påføres en maske, som skal sidde i 10 minutter. Derefter fokusere vi på dine negle, hvor vi fjerner neglebånd og former neglene i den form, som du ønsker. Du vælger nu en farve gelpolish, som vi påfører, og behandlingen afsluttes med en lækker fodcreme. 

Gelenegle og pedicure

Du har også mulighed for at book en dobbelt behandling, hvor vi forkæler både dine negle på fingerne og fødderne. Med denne behandling får du forlænget dine naturlige negle med gelé og påført en enkelt farve. Dine fødder forkæles med en pedicure, som starter med et fodbad. Derefter behandles neglene, med fjernelse af neglebånd og formning af neglene. Afslutningsvist påføres shellac i en udvalgt farve. 

Book tid til din pedicure

Du kan se vores priser og book tid til din behandling i vores bookingsystem.

[]