Aura Makeup

AURA Makeup Aalborg

Hos Younglook forhandler vi eksklusivt det populære makeupbrand AURA.

AURA startede i en lille by i Serbien i 1996, og har siden været højt elsket verden over. AURA er specielt kendt for deres lange holdbarhed og den gode kvalitet. Selvom AURA måske ikke er kendt af den gængse dansker, er mærket tilgengæld kendt i hele verden – og er specielt populært i Europa. Flere af deres produkter har vundet anerkendte beauty priser, blandt andet Grazia beauty awards.

Ordet ”Aura” kommer fra det latinske ord ”aurum”, som betyder guld og morgensol. Aura er derfor med til at give dig en dejlig varm glød.

AURAs produktkatalog er omfattende, og inkluderer blandt andet mascara, eyeliners, contour paletter, kunstige øjenvipper, læbestifter, lipliners, foundations, concealers, highlighters, øjenskygger og meget mere.

Hos YoungLook kvalitetstester vi selv alle produkter inden de kommer på webshoppen og på hylderne i vores salon. Det gør vi for at sikre vores kunder produkter af høj kvalitet, til en god pris. Alle produkter bliver produceret i Europa og du er derfor garanteret et produkt af høj kvalitet. Når AURA udvikler deres produkter, anvender de den bedste teknologi indenfor makeup.

 

Få lagt festmakeup i Aalborg

Få lagt makeup

Få lagt makeup i Aalborg

Få lagt makeup

Har du brug for at få lagt en flot makeup, så kan vi selvfølgelig hjælpe dig. Vi lægger en let og lækker makeup, som passer til dine farver. Samtidig får du vejledning om hvilke farver, der passer til dig og din hud. Du har også mulighed for at få påsat vipper. Vi anvender naturligvis de lækre produkter fra AURA, for at give dig det bedste resultat. Læs mere og book din makeup session her.

Festmakeup Aalborg

Skal du til en stor festlig begivenhed, tilbyder vi også professionel festmakeup i vores salon. Her anvender vi makeup fra AURA, så vi er sikre på at din makeup holder så lang tid det kræves. Ønsker du at vide mere, kontakt os på 50512930 eller kontakt@younglook.dk. Husk at vores salon kun er åbent efter aftale – vi glæder os til at se dig!

Se hele AURA sortimentet

I vores salon på Vesterbro 50, 9000 Aalborg finder du hele vores sortiment af AURA produkter. Her står der eksperter klar til at rådgive og guide dig, så lige præcis dine behov bliver dækket. Ønsker du vejledning inden et køb på vores webshop, er du meget velkommen til at sende os en mail.

[]