Spraytan

Spraytan i Aalborg

Kan du heller ikke vente med at få en lækker solbrun farve, eller lader solen vente på sig. Med spraytan hos Young Look får du en lækker kulør hurtig og professionelt.  Vi har flere forskellige toner, så du nemt kan få påført den som passer bedst til din hud. Vi står klar til at hjælpe dig igennem hele processen, både før, under og efter behandlingen. Vi anvender de professionelle hurtigtørrende spraytans fra Bondi. Farverne fra Bondi er beriget med aloe vera og tilsat den friske duft af kokosnød.  

Spraytan Aalborg

Professionel spraytan i Aalborg

Få spraytan fra bondi sands

 

Hvor længe holder spraytan?

En spraytan holder typisk i 7-10 dage. Holdbarheden er meget afhængig af din huds fugtighed, hvorfor det er vigtigt at du fugter din hud med fugtighedscreme, både i dagene op til behandlingen og i dagene efter. Ved at holde huden fugtig sikrer du det flotteste resultat, med en flot og jævn glød.

Spray tan nuancer

Afhængig af din naturlige hudtone og din erfaring med spraytan, har vi forskellige nuancer til rådighed. Har du eksempelvis en meget lys hud og skal prøve spraytan for først gang, vil vi anvende en kulør som er særligt egnet til dette. Har du derimod prøvet at få spray tan flere gange før, og ønsker en mørk, dyb glød, har vi også nuancen til det. Vi har den nuance som giver dig det mest naturlige og flotte resultat.

Inden din spraytan

Der er nogle ting som er vigtige at huske inden din spray tan i Aalborg. Som nævnt tidligere er det vigtigt at holde huden fugtig, der skal dog IKKE påføres fugtighedscreme lige inden du skal have påført spraytan. Derudover er det vigtigt at du har skrubbet din hud (med skrubbehandske, IKKE skrubbecreme) og barberet dig dagen før. Når du møder op bør du være iført mørkt løstsiddende tøj og have fjernet alt makeup, parfume og deodorant. Du kan læse mere om, hvordan du får den bedst mulige spray tan på vores blog.

Book din tid til spraytan

Du kan booke din tid til spraytan i Aalborg i vores online bookingsystem. Har du spørgsmål angående behandlingen, eller hvordan du bedst forberede dig til spraytan, er du altid velkommen til at kontakte os.

[]