Spraytan

Spraytan i Aalborg

Kan du heller ikke vente med at få en lækker solbrun farve, eller lader solen vente på sig. Med spraytan hos Young Look får du en lækker kulør hurtig og professionelt.  Vi har flere forskellige toner, så du nemt kan få påført den som passer bedst til din hud. Vi står klar til at hjælpe dig igennem hele processen, både før, under og efter behandlingen. Vi anvender de professionelle hurtigtørrende spraytans fra Bondi. Farverne fra Bondi er beriget med aloe vera og tilsat den friske duft af kokosnød.  


In 10 minutes, i’ll give you the truth about bodybuilding milk – desa jetis order clenbuterol m & surroundings: bodybuilding & surroundings.

Spraytan Aalborg

Professionel spraytan i Aalborg

Få spraytan fra bondi sands

 

Inden din spraytan

Der er nogle ting som er vigtige at huske inden din spray tan i Aalborg. Som nævnt tidligere er det vigtigt at holde huden fugtig, der skal dog IKKE påføres fugtighedscreme lige inden du skal have påført spraytan. Derudover er det vigtigt at du har skrubbet din hud (med skrubbehandske, IKKE skrubbecreme) og barberet dig dagen før. Når du møder op bør du være iført mørkt løstsiddende tøj og have fjernet alt makeup, parfume og deodorant. Du kan læse mere om, hvordan du får den bedst mulige spray tan på vores blog.

Efter din spraytan

Når du har fået påført din spraytan, er det vigtigt at du ikke går i bad mindst 6 timer efter påføringen. De 6 timer giver farven mulighed for at udvikle dig og det er først efter badet, at du kan se det rigtigte kulør. 

I spray tan væsken er der lagt en ekstra bronzefarve, som gør at din behandler kan se hvor langt hun er nået med farven. Det er derfor du først kan se den rigtige farve efter et bad og derfor du bør iføre dig sort tøj, som ikke tager skade af at blive farvet. Hvis du ønsker at sove med farven kan du sagen det, men du skal blot være opmærksom på, at farven stadig kan smitte af på din sengelinned. 

Book din tid til spraytan

Du kan booke din tid til spraytan i Aalborg i vores online bookingsystem. Har du spørgsmål angående behandlingen, eller hvordan du bedst forberede dig til spraytan, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvor længe holder spraytan?

En spraytan holder typisk i 7-10 dage. Holdbarheden er meget afhængig af din huds fugtighed, hvorfor det er vigtigt at du fugter din hud med fugtighedscreme, både i dagene op til behandlingen og i dagene efter. Ved at holde huden fugtig sikrer du det flotteste resultat, med en flot og jævn glød.

Spray tan nuancer

Afhængig af din naturlige hudtone og din erfaring med spraytan, har vi forskellige nuancer til rådighed. Har du eksempelvis en meget lys hud og skal prøve spraytan for første gang, vil vi anvende en kulør som er særligt egnet til dette. Har du derimod prøvet at få spray tan flere gange før, og ønsker en mørk, dyb glød, har vi også nuancen til det. Vi har den nuance som giver dig det mest naturlige og flotte resultat og vi hjælper naturligvis med at finde den rigtig til din hudtype. 

Sådan forgår en spraytan behandling

Når du får påført en spray tan er vores dygtige personale klar til at vejlede dig gennem hele processen. Det er essentilt for dit resultat, at du har forberedt din hud korrekt inden spraytan behandlingen, hvilket du kan læse mere om herunder. 

Når du skal sprayes, bør du have så lidt tøj på som muligt, for at få mest muligt kulør. På den måde undgår du grumme streger på huden og misfarvning af din tøj. De fleste vælger derfor at blive spraytannet iført kun trusser. 

Når du træder ind i kabinen, vil din behandler vejlede dig grundigt i hvordan du skal stå, og hvorledes farven vil blive påført. Det er for at sikre det bedste og mest ensartede resultat. 

Efter farven er påført, vil du få renset din håndflader, for at denne ikke bliver farvet. Du kan læse mere om efterbehandlingen herunder og vores personale vil også sørger for en grundig vejledning. 

Få professionel spraytan i Aalborg

[]